Home Public Domain C Grafisch E Midi
 

D Gedigitaliseerde Muziek


D 01 (DS)

OXYGEN: Muziek van Jean-Michel Jarre, gedigitaliseerd op de ST. Hoge kwaliteit. 1 Megabyte vereist. Kan zo afgespeeld worden.

D 02 (DS)

FOREIGN AFFAIR: Muziek van Mike Oldfield, gedigitaliseerd op de ST. 1 Megabyte vereist. Kan zo afgespeeld worden.

D 03 (DS)

NIGHTSHIFT: Muziek van de Commodores, gedigitaliseerd op de ST. 1 Megabyte en programma SAMPLE_3.TOS (disk A 06) zijn vereist.

D 04 (DS)

WHEN THE GOING: Muziek van Billy Ocean, gedigitaliseerd op de ST. 1 Meg. en programma SAMPLE_3.TOS (disk A 06) zijn vereist.

D 06 (DS)

DIGIMIX: Een stuk digitale muziek van zeer hoge kwaliteit dat door het vakkundig mixen een ongekende lengte heeft gekregen.

D 07 (DS)

Gedigitaliseerde muziekopname van Michael Jackson (The way you make me feel). Op een kleurenscherm krijgt u de hoes van de plaat te zien. Zeer goede opname, alsof je naar je eigen stereo-toren luistert.

D 08 (SS)

DX-21 EDIT:Een professioneel uitgevoerde in GfA-Basic geschreven editor voor de Yamaha DX-21 synthesizer. Deze editor werd reeds eerder lovend besproken in het bekende muziekblad Music Maker. Met deze editor hebt u de mogelijkheid om de banken van de DX-21 geheel grafisch met de muis te editeren. Een MIDI-must.

D 09 (SS)

D50: Diverse sound-files voor de D50.

D 10 (DS)

THE ONLY WAY UP: Gedigitaliseer dmuziekstuk. Kleur, maar werkt zonder plaatje ook op een monoscherm.

D 11 Geluid

DMA-Sound: op de STe en de TT kan men samples in het STE-format (.SND files)afspelen.

D 12 Geluid

The Octalyser is een 8-bit shareware tracker voor de Falcon en de STe. Er zijn 8-kanaals afspeel mogelijkheden en er kunnen replay-routines als modules ingeladen worden. In deze demo-versie zijn een aantal functies afgezet, maar muziek maken en saven blijft mogelijk.

D 13 Geluid

  • ST-NoiseTracker: voor manipulatie van digitale DMA-sound files.
  • JukeBX11: voor het afspelen van Noise-Tracker modules (MOD's) of SEGM files op de achtergrond. Maakt gebruik van de DMA-sound (Mega STe, TT).
  • Music Channel: het afslepen van MOD-files in een multi-tasking omgeving.
  • Sweet_16: een demo-versie van een MIDI-sequencer-programma. Deze versie is volledig functioneel maar er is een limiet van 3000 events. Er zijn song-, pattern- en edit-modes. (kleur en z/w).
  • GenScoop: een in GfA Basic 3.6 geschreven programma dat een oscilloscoop en generator voor gedigitaliseerde data verschaft. Deze sources werken alleen op de Falcon als men de beschikking heeft over GfA.

Copyright © Rein Bakhuizen van den Brink
Last updated on 7 januari 2000
Home Public Domain C Grafisch E Midi