Home Stichting ST De ontboezemingen van prof. Y. Lupardi TeX
 

Verkoop

Betalingswijze

Bedragen kunnen worden overgemaakt op giro 599626 t.n.v. Stichting ST te Leiden. Voor BelgiŽ: bankrekening 979-3872751-31 t.n.v. Stichting ST, afd. BelgiŽ te Gent.

Verzendkosten hardware

Voor elke hardware-zending zijn wij genoodzaakt om een bedrag van f 2,50 aan verzendkosten in rekening te brengen.Abonnementen op ST

Het gedrukte ST-blad verschijnt zes maal per jaar. Een abonnement voor zes nummers kost f48,48. Het abonnement kan elk moment ingaan.

Losse nummers

Losse nummers kosten f9,00 en zijn verkrijgbaar bij het secretariaat van de Stichting ST.

Nabestellen van oude nummers

Het is mogelijk om reeds verschenen nummers na te bestellen. De nummers 1/tm 52 kosten f2,50 per stuk. Een set van zes nummers [na ST 52] kost f25,-. De nummers vanaf 58 kosten f6,- per stuk bij nabestelling. De verzendkosten zijn: 1 blad f2,50 en 2/3 bladen f5,-. Meer exemplaren f7,50 per zending.

Behalve losse nummers kunnen we ook hardwareconnectoren leveren en hebben we een hardware-printservice

PD Software

De disks met PD software van deze HTML catalogus kosten:

 • onze PD-disks (series A t/m F) kosten f 7,50 voor abonnees op ons blad
 • en f 10,- voor niet-abonnees.

Verzendkosten PD-disks

De verzendkosten zijn:

 • f 2,50 voor 1 tot 7 disks,
 • f 5,- voor 7 tot 10 disks
 • en voor meer dan 10 disks f 7,50.

De ST-serie

De bedoeling van deze serie disks is om steeds listings van alle programma's (en eventueel ook werken versies) die in het blad staan afgedrukt, te verschaffen. Soms is evenwel deze hoeveelheid data zo gering dat het amper de moeite loont de disk aan te schaffen (een uurtje intikken weeg vaak ruimschoots op tegen de kosten). Daarom heeft de redactie de disks verder gevuld met een verrassingspakket. De disk suit de ST-serie kosten f7,50 per stuk. N.B. De disks uit de ST-serie zijn niet Public Domain.

Lowcost Software

Via de Stichting ST zijn de volgende kant-en-klare programma's tegen een gering bedrag te verkrijgen:

ProCat II
ProCat is een Nederlands programma dat het mogelijk maakt om een catalogus aan te leggen van al uw disks. Als u geregeld floppies en harddisks moet afzoeken naar bepaalde files [waar heb ik die file gelaten?], dan is dit het programma dat u nodig heeft. Prijs f65,-. Een demo-disk is beschikbaar met onze volledige PD-catalogus erop.
Easy-Base
Voor iedereen die een simpel te gebruiken database zoekt, is Easy-base een goedkoop bruikbaar programma. Prijs f39,-.

Educatieve software
Van de serie educatieve software van de Stichting InterAkt, voorheen de GfA gebruikersgroep Educatief, heeft de Stichting ST de verkoop over genomen. Een overzicht van alle disks is te vinden in ST uitgave 62 van juli/augustus 1996. De prijs van de disk is f10,- per stuk. Op verzoek is een catalogus beschikbaar.
WP-conversie
WP is een programma dat met 1st Word en 1st Word Plus 2 en 3 gemaakte bestanden converteert naar WordPerfect 5 formaat. TWP doet hetzelfde met Wordplus 4 en 5 en That's Write bestanden. WP en TWP vertalen ook in omgekeerde richting: WordPerfect 5 en 6 bestanden in Word Plus 2 of 4 formaat. Nuttig voor wie thuis Word Plus of That'sWrite en op het werk WordPerfect gebruikt of wie WordPerfect 5 of 6 documenten op zijn/haar Atari wil lezen. Prijs f39,-.

Hardwareconnectoren

Verkrijgbare connectoren bij de Stichting ST


De ST-machines hebben aan de achterkant aansluitingen met plugjes die soms moeilijk te krijgen zijn. De monitorplug met zijn 13 pinnen kost momenteel f5,-. De 13-pins haakse printmontage-(vrouwtjes) pluggen kosten f4,50. De 13-pins contraplug (snoermontage) is te koop voor f10,-.

De grote ronde Floppyplug met zijn 14 pinnen kost f7,50. Ook zijn de haakse printmontage-floppyconnectoren (vrouwtjes, 14-pins) te verkrijgen voor f5,50.

Voor mensen die een eigen Scart-kabel willen maken kan ook een Scart-plug (met montage schema) geleverd worden (f4,50).

De DMA-pluggen (19 pin D-connectoren) De snoerconnectoren (mannetjes) zijn uit voorraad leverbaar voor f9,-. De contrapluggen (printmontage, 19 pins, vrouwtje, haaks) kosten f8,50.

Hardware-printservice


Floppyconnectorprint

Deze print maakt het mogelijk om een eigen overgangsplug tussen de ronde 14-pins Atari floppyconnectorplug en de normale platte industrie standaard floppylintkabel, in elkaar te solderen. Prijs f7,50.

Monitorschakelaarprint

Het printplaatje dat behoort bij de in ST nummer 23 van januari 1990 besproken monitoromschakelaar kost f10,-. De complete set (minus schakelaar (2x om) en doosje) kost f22,50.

Floppybufferprint

Momenteel is er een printje dat als buffer kan dienen tussen normale floppydrives (b.v. 5 1/4 inch drives van andere merken dan Atari) en de ST. De prijs is f10,-.

Harddisk opstarthulp

Het printje kost f5,-. Na inbouw is het mogelijk om de ST en de harddisk gelijktijdig aan te zetten en automatisch van de harddisk te booten.

Diversen

Diversen

 • Monitor switchbox Falcon voor f25,-
 • Scart kabel 2,5 meter voor f17,50
 • Monitor verlengkabel 1,5 meter voor f20,-
 • Monitor verlengkabel 2,5 meter voor f22,50
 • ROM-poort verlengkabel voor f25,-
 • Metalen floppy-drivebehuizing voor f25,-
 • Falcon memory card [voor SIMM's] voor f30,-
 • Artifex TOS 2.06 card voor f25,-
 • Joystick/muis tussenkabel [van 1 naar 2 aansluitingen] voor f7,50

Boeken

De tweede, herzien editie van Professional GEM van Tim Oren - 17 hoofdstukken op 236 pagina's - is leverbaar in een 3-rings A5-mapje met opdruk. De C-sources voor de hoofdstukken 2 t/m 16 zijn te vinden op disk ST11. De prijs is f27,50 [zonder disk].

De tekst is ook te vinden als file [progem.zip] op het Bearboard BBS te Rotterdam.


Copyright © Rein Bakhuizen van den Brink
Last updated on 7 januari 2000
Home Stichting ST De ontboezemingen van prof. Y. Lupardi TeX